iNsiDeN DiLuaR JaNgKaaN

By | 09/02/2011

Seyes aku nevours gile semalam sampai gigil-gigil.. Masa tuh aku dah rasa nak jer aku ketuk-ketuk lappy aku tuh..

Masa setting dan testting dah ok, kira dah lulus ujian lah.. Aku nampak nick aku di masuk kan dalam kotak tuh.. Maknya debaran akan bermula..

Agak sengal jugak sebab aku mute kan spiker terlalu awal.. Jadi aku langsung tak dengar ape-ape..

3 minit jer aku on air sebelum di beritahu oleh sifu aku berlaku nye kerosakan seperti memula waktu setting system tuh..

Dah lah aku nevours bila tahu berlakunya kerosakan lagi lah buat aku gelabah..

Lepas aku kuar untuk betul kan system tuh semula aku tak tahu ape yang diorang kata..

Hampir jam 1.30 pagi masih ngadap lappy malang nya semua tu di tunda malam nie kerana dah lewat sangat..

Masa aku masuk balik diorang tanya kat aku kenape aku tak teruskan je.. Dah macam artis pulak kena jawab soalan wartawan..

Sejak bila ntah aku ada musuh tradisi.. Semalam sifu aku bagi tahu yang budak kok lanas tu cari aku.. Ape pasal ntah cari aku nak gaduh lah tuh..

Mesti budak dari kok lanas tuh akan gelak kan aku kalau dia tahu ape jadi sebelum dia masuk..

Harap hari nie semua nya akan berjalan lancar.. Ape yang orang lain tak tahu tetang aku.. Aku bila nevours akan cakap laju-laju dan akan banyak merepek..

Di mana ada kemahuan di situ ada kejayaan.. Awal-awal lagi aku dah di beri tahu oleh seseorang yang orang baru pasti akan jadi bahan..

Gasak aku gelak sorang-sorang ingat kejadian semalam..

Buat mereka yang hubungi aku melalui skype semalam, aku minta maaf sebab tak pick up panggilan korang.. Sebab nya aku tengah betul kan kerosakan dengan 2 orang sifu aku..

Kalau korang pening dan tak faham ape yang aku kata kan tunggu entry seterus nya…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.