LoTs oF LoVe

By | 26/01/2011

Baru lepas buat appoiment dengan dua orang rakan sekerja untuk small event sabtu nie…

Pepagi aku dah check document nak pasti kan betul atau tak hari nie besday bos aku.. Lepas dah conferm terus aku text bos aku wish besday dia..

Masa bos aku landing kat tempat aku boleh dia tanya mane aku tau hari nie besday dia.. Melampau lah kalau aku tak tahu, dah 2 tahun kot aku kerja bawah dia.. Dia tak cakap pun aku dah tau..

Walaupun ramai yang tak suka kat dia dan kata dia teruk tapi pada aku dia tuh tak lah teruk mane pun.. Orang yang tak tahu kerja dia macam mana je yang akan kata macam tuh..

Kekadang aku marah jugak sebab terkena tempias kemarahan orang lain kat dia..

Beberape hari nie kesabaran aku di uji.. Dari pagi sampai petang aku nak marah je sebab ada manusia yang tak pergi sekolah .. Bila cakap dengan orang suka jerit-jerit..

Amoi gedik tuh memang suka susah kan hidup orang lain.. Kekadang kalau ikut marah aku nak jer aku maki amoi tu.. Ikut suka dia je, aku tak cari pasal dengan amoi gedik tuh sebab bos akan dengar cakap dia..

Bos : u marah je balik amoi gedik tuh buat ape nak takut

Aku : tak nak lah nanti dia cakap dengan big bos habis saya

Bos : kenape pulak big bos nak dengar cakap dia

Aku : kebanyak kan nye big bos akan ikut cakap dia kan

Bos : tak jugak lah..

Aku tahu dia cuba sembunyi kan sesuatu dari aku, tapi aku buat x tau sudah..

Ada masa nya aku sendiri dah terikut-ikut cara bos aku, lantak aku penat jadi terlalu baik..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.