KeNaPe DeNgaN mErEKa

By | 19/01/2011

Masa aku lawat blog pendekar berkuda aku sempat baca beberapa entry hot dia..

Agak terkejut jugak lah aku dengan pendedahan yang dia lakukan.. Lebih mengejutkan aku, ada di antara blogger yang pendekar berkuda senaraikan terdapat dalam kotak shoutmix aku..

Patut lah aku macam pelik je mereka-mereka nie datang dari mana.. Kebanyak kan mereka punya follower yang jauh lebih ramai dari aku sedangkan blog mereka nieh biasa-biasa je..

Sebelum aku pergi kerja sempat aku lock shoutmix aku tuh seperti yang di sarankan oleh pendekar berkuda .. Harap-harap lepas nie tak ada lah manusia yang kurang moral nya lakukan jenayah keji macam tuh lg..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.