KeMaRaHaN | tHanKs To KuBi

By | 21/01/2011

Sampai ngantuk-ngantuk aku tunggu kubi siap check kerosakan yang berlaku.. kegagalan radio gomo berfungi seperti selalu telah mendatang kan ke marahan aku..


nasib aku tak bakar lappy aku, kalau tak mesti aku tak msuk cb sampai aku beli lappy baru.. ada hati nak beli lappy baru nak dapat yang nie pun susah ada hati nak bakar then beli yang baru…

ngok ngek jugak aku nieh kan…
apa pun terima kasih banyak kat kubi sebab tolong aku selama beberapa jam (tak tengok jam jadi tak tahu berapa lama)

*sign*

nampak nyer kena tido dah nieh esok nak kerja… esok t/hari aku online lagi .. jumpa korang semua 🙂


One thought on “KeMaRaHaN | tHanKs To KuBi

  1. Kumbang Jingga

    eh pendengar radio gomo gak ke hehe..dulu kumbang dengar gomo time gomo baru lancar dulu dh lama dah…hehe..DJ eciz time tu hehe

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.