JanGaN BaHaN oranG LaiN KaLi

By | 12/01/2011

Pada muka aku lain kali jangan kutuk orang typo, kan dah banyak sangat typo yang aku buat … baru ada akal bila kena bahan… ok aku dah tak buat dah tapi tak tau lah esok-esok macam mana kan …


Aku dapat orang yang suka sangat copy paste entry orang sejibik-sejibik memang aku pijak-pijak orang tuh … kalau entry asal informasi boleh lagi aku terima tapi kalau entry personal pun nak copy paste memang melampau lah tuh kan…

kalau dah tak ada idea sangat update lirik lagu sudah, tak payah pening-pening nak fikir ….

*sign*

kena kutuk dengan seseorang pasal aku terlekat kat satu tempat dan tak mahu keluar-keluar dah … theheheheh aper boleh buat saper suruh aku pengaruh aku kan …

tapi kan tempat tuh buat aku lupa ada kesedihan dan buat aku ketawa dengan telatah mereka … kalau pun aku bosan aku tetap kat tempat tuh sejak dua menjak nieh … hampeh tul …

Blog aku nie bukan tempat jual barang lah, tak payah lah promot barang kat blog aku … geram tul aku … ada aku ban korang nyer id …

*sign*

apa yang aku perasan kebanyak kan korang yang singgah sini bukan baca entry pun .. masuk terus cari kotak pesanan pastu tinggal kan link .. up trafik kata nya… trafik tuh penting ker dari kualiti..

cuba kalau orang lain buat cam tuh mesti korang marah, tapi tak tahu lah pulak kalau korang memang tak kisah.. apa kata korang tinggalkan link dan komen sekali itu lebih bagus rasanya..

geram gila aku dengan mankuk tingkat yang tak faham bahasa, bukan sekali dua dia buat hal yang sama dah banyak kali dia buat pekara yang sama .. aku rasa macam nak pijak-pijak jer …

sengal kalau aku dah ada yang punya tak nak nyer aku layan dia, sms dengan dia… buang masa aku jer .. tapi ayat magkuk tingkat tuh memang tak boleh blah…

tadi berbual dengan seseorang, tetiba tercakap pasal kawen pulak.. ceh ada hati nak kawen dengan datuk (aku lah tuh) macam ada jer datuk yang nak kat aku nieh … tapi kalau ada aku jugak yang untuk tak payah kerja leh duduk goyang kaki… mihahahahaha sengal kan

*sign*

otak aku dah beku benar nya, siang tadi banyak yang dah aku kata kan sudah nya dah tak tahu nak kata apa untuk entry malam nie… sengal tul lah …. ZzzzZzz

selamat malam semua






Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.