HuJaN pAnAs HaTi

By | 26/01/2011

Tahap kemarahan aku semakin bertambah.. Rasa nak terajang orang pun ada nieh.. Jangan cakap nak terajang rasa nak bunuh orang pun ada nieh..

Dari pagi sampai sekarang aku jadi sasaran diorang.. Kenape lah aku yang jadi sasaran diorang nieh, ape yang aku boleh buat..

Baru lepas gaduh dengan dak admin department aku, ada patut marah aku.. Aku dah tolong kira baik lah tuh.. Aku cakap baik-baik tak nak dengar lagi nak tanya banyak kali.. Terus sentap bila aku cakap dengan suara tinggi dan agak kasar..

Sendiri order barang tanya kat aku barang ape.. Itu nama nya memang nak kena maki dengan aku lah tu..

Ingat aku suka sangat buat kerja orang lain.. Bukan aku berkira sangat cuma bila orang dah tolong tak payah lah lebih-lebih sangat.. Sampai semua orang hentam aku nieh..

Mane nak lari aku pun tak tau, itu pun kalau dapat lari agak bagus lah jugak..

Penat lah nak marah je, lama-lama aku mati sakit jantung macam nie.. Dah dah seminggu nie tekanan darah aku tinggi..

Tadi sempat berbual dengan madam.. Madam ada bagi tahu yang big bos nak buat food court ada aircorn..

Aku pun dengan pantas jawab, saya sanggup bayar mahal asalkan ada air corn..

Budak ofis aku menyampuk, kata nya kat madam.. Dia tak ape lah gaji banyak..

Tak nak aku pergi lunch kat tempat panas-panas lepas tu sampai ofis peluh-peluh..

Tahap kemarahan aku makin meningkat nampak nya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.