eMaiL fRoM LisT

By | 31/01/2011

Last week aku send email dekat mereka, salah aku jugak sebab send email pada malam hari sedangkan esok mereka cuti..

Gelak aku baca email yang mereka hantar, tanpa mereka sedar aku sebenar nya mahu mereka terasa hati dengan tindakan dia.. Kiranya boleh jugak di katakan aku sebagai batu api..

Memang salah dia sebab dia terlupa yang aku boldh access email dan facebook dia.. Dan bila aku dapat gambar kawen dia dengan pantas aku akan masuk kan dalam facebook..

Itu belum masuk aku buat benda lain.. Macam mane aku rasa sakit hati macam tu jugak aku nak perempuan tu rasa sakit hati..

Dah lambat untuk dia jelaskan semua nya pada aku.. Aku tak perlukan penjelasan..

Tahu tak yang aku sakit.. Dari luar je aku nampak baik-baik je tapi dalaman tak ada siapa yang nampak..

Bulan madu dalam neraka boleh? X kisah nak kata aku ape.. Orang yang kata tak rasa ape yang aku rasakan..

Ape aku merepek nieh.. Ape lah aku nieh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.