BuT ThEn aGaiN

By | 31/01/2011

Aku tak mahu bagi tahu dulu ape yang sedang berlaku.. Kalau aku cakap lepas tu tak jadi aku jugak yang malu..

Wish good luck for me.. Semalam masa confrance pun aku dah nerves giler ini kan pulak kalau dah confrm..

Masa sesi interview dan tunjuk ajar ku sifu pun aku dah stress, rasa nak nangis dan rasa nak bakar je lappy aku tuh..

Malang nya sofware yang ada pada aku tuh problem dan kena tunggu untuk di betul kan…

Tawaran nama nya tuh sebab kalau nak ikutkan aku baru lagi, nama pun tawaran so terima je lah kan sekurang-kurang nya aku dapat belajar banyak pekara baru,

semalam aku jelajah blog pasenah a.k.a fazna tapi lupa link pulak.. Lagi pun update guna phone cap ayam nie mane boleh letak link..

Aku jadi sedih baca kisah fazna tu.. Rupanya ada orang lain yang lebih derita dari aku..

Semoga fazna cepat sembuh dan mampu jalani kehidupan dalam keadaan gembira dan lebih tenang..

Aku gembira dengan adanya mereka.. Mereka buat aku gembira setiap kali aku bersama mereka

hari nie pergi kerja dengan handbag baru, gembira lompat-lompat lagi..

Kisah cinta hujan dania tak habis lagi bila ntah aku nah habiskan kisah tuh..

One thought on “BuT ThEn aGaiN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.