BiAR aPa pUn kEaDaaN TeTap aKaN BeGiTu

By | 18/01/2011

Last week ada satu kes yang berlaku, kalau ikut kan masa kejadian aku bercuti jadi mereka tak boleh nak salahkan aku..

Aku ingatkan dah selesai kes tuh rupanya belum lagi.. Nampak nya kena selesaikan jugak lah secepat mungkin..

Pagi nie aku di tanya oleh seseorang tentang tindakan aku yang agak drastik last year..

Kawan : ape sebab kau remove aku dan 2 orang lagi ..

Aku : aku tak perlu jawab soalan kau tu kot

Kawan : mesti ada sebab tak kan tetiba je..

Pada aku tak perlu pertikaikan tindakan aku.. Pada aku itu yang terbaik.. Kekadang aku fikir bagus jugak kalau facebook di tutup.. Banyak pekara buruk dapat di kurangkan..

Aku sendiri terkena tempias nya.. Hingga kekadang boleh mendatangkan pergaduhan.. Walaupun di sebabkan pekara kecil..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.