BeRiLaH PeLuanG KeDuA

By | 02/01/2011

Aku seakan putus asa dengan keadaan sekarang nie..

cuti dah habis tapi rasa macam malas nak kerja
semangat nak kerja langsung tak ada..
tapi kena jugak pergi kerja…

keadaan tetap sama macam 3 hari lepas tak ada apa yang berubah
pihak hospital pun tak dapat buat apa-apa..

damm !!!
tak kan nak biarkan macam tu jer…
tapi dalam masa yang sama tetap cuba cara lain jugak
tak kisah lah macam mana sekali pun asalkan isyraf sedar…

aku tak nak kata banyak…
aku dah stress sesangat nie dan sakit kepala
mood pun dah down sesangat
harap esok ada berita baik dari hospital..


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.