BeLuM CuKuP PuaS KaN HaTi aKu

By | 17/01/2011

Pandang lappy sambil fikir apa nak buat, tetiba dapat idea untuk buat kerja jahat kerana geram punya pasal…


saper suruh main kasar macam tuh kan, awal lagi aku dah bagi tahu kat dia kalau dia ada orang lain just bagi tahu kat aku.. kan dah kena tuh baru sikit aku buat…

walaupun aku dah hantar email kat semua kawan-kawan dia tapi belum cuku buat hati aku puas.. tunggu 28hb nieh tengok apa pulak yang akan aku buat..

aku tak akan rosak kan majlis pernikahan dia tapi something special dari aku.. mihahahahahahha

lepas tuh apa nak jadi pun jadi lah… aku tak kisah asalkan hati aku puas..


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.