ApE yAnG KiTa tAk nAmPaK

By | 24/01/2011

Pagi nie terdengar siaran radio hot fm pasal blogger RM1 juta..

Kalau betul ada blogger yang telah menjana keuntungan RM1 juta buktikan .. Paling tidak pun mereka hanya dapat menjana pendapatan belas-belas ribu sahaja sebulan.. Aku nak dapatkan RM2 k sebulan pun payah nie kan pulak nak dapat belas-belas ribu..

Ada sorang pengantar komen mengatakan ada sorang blogger nie penipu sebab mengunakan gambar orang lain tapi mengaku diri sdiri.. Dan blogger yang menipu tu jugak kata yang dia berada di UK tapi bila mengantar komen tu check ip blogger tersebut ip tu menunjuk kan blogger tersebut berada di malaysia..

Aku rasa tak perlu kot nak bagi tahu satu dunia pasal benda-benda tuh.. Sebelum nak cari kesalahan orang lain cermin dulu kesalahan sendiri..

Tak payah kot nak besar-besar kan pekara yang remeh bukan jadi kudis pun.. Kekadang aku nak gelak guling-guling bila melihat peperangan mereka yang macam budak-budak ..

Ikut korang nak perang ke nak ape asalkan jangan libat kan aku. Tak main lah gosip murahan..

Pagi nie aku baca paper semalam banyak pulak isu nye..

Isu yang menarik perhatian aku pasal isteri maki hamun suami.. Itu perempuan ke ape, perempuan mcm tu baik tinggal kan je..

Isu ke dua yang menarik perhatian aku pasal artis seksi.. Sebab diorang nie artis makanya mereka jadi perhatian ramai.. Isu terbaru pasal fasha sanda berbikini..

Korang kecoh dia pakai bikini tuh nape, korang tak berani kan buat macam dia.. Baik korang duduk diam-diam buat hal sendiri.. Korang ingat tak ada ke perempuan melayu yang lagi teruk dari dia dan perangai lagi teruk dari dia…

Ingat tak ada ker perempuan zaman sekarang jadi pelacur untuk sara hidup diorang.. Itu tak pulak kecoh tapi kalau artis cepat je korang kecoh..

Cermin diri sendiri dulu baru nak mengata orang.. Baik sangat ke korang sampai keburuk kan sendiri tak nampak..

Lagi isu yang korang suka buat fan pages pasal blogger yang korang tak suka.. Heran aku banyak betul masa korang buat benda-benda remeh macam tuh…

Tepuk dada tanya selera sape makan cili dia terasa pedas.. Selamat membaca

One thought on “ApE yAnG KiTa tAk nAmPaK

  1. aleeya husnan

    ni mesti pasal redmummy semalam masuk paper tu kan?

    nis lagi la nak dapat rm8 pun dah dekat setahun baru dapat. mungkin sebab marketing tak cukup meluas.

    tapi fida aishah pun baru je dapat 2k kut.. blogger hebat tu.. huhu..

    duit oh duit.. nak cari susah nak menghabiskan senang..

    sekarang blogger kena isytihar pendapatan. hmm.. nis dapat rm8 je.. wakaka.. takkan nak cukai kut.. wakaka.. doplohsen leh la bagi kat lhdn..

    kalau cakap pasal IP, nis punya IP kat N9 kalau pakai lab. kalau pakai wifi lak kat kl..

    apo nak dikato.. hahaha.. mana pernah nis ada ip perlis.. adeii..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.