What your problem

By | 23/12/2010

Busy teramat sangat sampai tak sempat nak update.. Baru sekarang dapat update..

Hari nie aku di beri tahu yang aku akan mengadap bos aku sebaik saja dia pulang.. Takut jugak tak pernah aku mengadap bos aku dalam keadaan formal.. Tawakal je lah..

Aku pun tak pasti sama ada aku dah bersedia untuk bertukar jawatan atau tak.. Banyak yang kena aku ubah bila aku bersetuju untuk bertukar jawatan..

Memang aku bagus kalau aku tak bagus mesti aku dah cari kerja lain.. Pasal aku bagus lah bos aku percayakan aku..

Dari manusia yang hanya suka cakap lebih macam tin kosong nak buat ape.. Nak tunjuk diri tu bagus sangat tapi tak lah bagus mane baik lupakan

kalau memang bagus sangat ape kata cari kerja yang lagi bagus.. Jangan hanya cakap besar dan tunjuk bagus depan aku

tadi aku kena call pejabat kedutaan bangladesh.. Punya lah aku speking london last nya orang tuh tanya kat aku “u melayu ke” kalau aku tau orang tu boleh cakap melayu mesti aku dah cakap laju-laju..

Baik lah aku malas nak layan manusia yang poyo dan belagak pandai

One thought on “What your problem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.