SuDaH PuLanG | BerSuKa Ria JoM

By | 04/12/2010

Sudah pulang dari KSM, suka sampai lompat-lompat sebab dapat balik rumah sendiri.. yer lah kan rumah sendiri dengan rumah orang mana nak sama.. kalau kat umah sendiri nak buat apa pun senang tapi kalau kat rumah orang agak tidak berapa best…


tengah fikir apa nak buat petang niE, macam tak ada plan jer niE.. mungkin boleh tidor dulu, mana tau masa tido mimpi mana nak ergi.. theheheheheheh sengal kan cam tuh

sempat baca balik 1st entry yang aku baca, senyum sorang-sorang dan humban semua kenangan tuh jauh-jauh tak mahu ingat sangat…

Rasa macam ngantuk pun ada nieh, tapi kalau tido mesti sampai malam kang apa pun tak daat buat.. malam minggu lagi pun kan.. nie lah masanya nak bersuka ria.. cuti ada lagi niE…

cadang isnin nak cuti lagi tapi bebudak ofis dan pesan isnin jangan buat hal sebab tak cukup orang ada yang cuti atas urusan penting… bosan tul kerja satu hari pastu cuti balik.. kalau daat cuti mesti dah boleh pergi KSM…

Esok pagi nak pergi KSM lagik, jumpa pakcik aku sebelum dia balik UAE bawak family dia … kalau tak pergi ntah bila nak jumpa dia lagi agak nya…

Cian lah baby aku niE cedera parah, tensen kejap aku bila tengok lappy aku nie tercedera sebab kezaliman adik aku.. baru lah tinggal kejap dah macam-macam jadi.. *dush*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.