SaLam MaaL HijRaH | bebel malam haRi

By | 07/12/2010

Salam maal hijrah buat semua,

semoga kalian baik-baik saja dan semoga permulaan yang baik buat kalian semua..

Baru balik dari ksm sebenar nya, esok akan mulakan tugas seperti biasa, malas sungguh rasanya mahu mulaka
n tugasan.. masih mahu berseronok saja rasanya..

Berbual dengan ayah dan kakak aku sebelum keluar dinner, aku hanya dengarkan saja tentang perancangan perkahiwinan aku.. kalau apa yang mereka katakan tuh jadi kenyataan aku lah orang yang paling gumbira sekali.. tapikan di penghujung cerita aku hanya katakan carikan calon buat aku sebelum tuh…

jahat kan, bukan jahat memang aku tiada sesiapa yang boleh di jadikan teman hidup buat masa ini..
aku bukan tidak terburu-buru mahu mencari teman hidup sebenarnya…

*sign*



niE lah penampilan baru aku sejak aku berkaca mata, semua bos department aku kata aku nampak koperat dengan berkaca mata.. ada jugak rakan sekerja yang kata aku nampak kaca dengan berkaca mata..

Agak rimas sebenarnya dengan penampilan baru nie, mungkin masih belum biasa dengan keadaan.. mahu atau tidak aku perlu biasakan diri dengan penampilan baru…

teringat sorang rakan sekerja yang akan ker india, tidak pasti sudah sampai atau belum.. lua mahu tanya jam berapa flight dia.. tapi sebelum cuti aku sempat kata kat dia.. semoga dia selamat pergi dan selamat kembali…

kalau semuanya selamat khamis akan berjumpa dengan rakan tersebut.. aku pun tak harap agar dia belikan something buat aku lagi pun dia pergi atas urusan kerja dan masa agak terhad..


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.