NuFF YanG DeGiL

By | 22/12/2010

Gembira lompat-lompat kejap bila tengok duit nuff dah bertambah, walaupun tidak seberapa tapi kira ok lah tuh kan.. sebab lama jugak aku tunggu bila lah duit nuff tuh nak bertambah ada lah dalam 6 bulan macam tuh aku rasa..


bila dah cukup buat party aku anggil korang join yer, lagi pun tanpa korang mana lah duit nuff tuh akan bertambah.. terima kasih jugak lah kat korang yang buat kan duit nuff aku bertambah..

sebenarnya aku tak lah harap sangat dengan duit nuff tuh just suka-suka jer.. lagi pun up sikit kan trafik aku.. tak jugak dari up trafik baik up kan komen itu lebih bermakna buat aku..

tengok pengikut pun tak sampai 100, mesti buat kena gelak jer kan.. jadi mesti akan ada yang kata banyak mana sangat lah yang aku dapat.. tak kisah berapa pun yang aku dapat aku tetap gembira dengan apa yang di beri pada aku…


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.