MeReKa YanG SeanGKaTaN aKu JeR YanG aKan FaHam SeMu niE

By | 23/12/2010
Memang susah kalau berkerja dalam company yang ramai sangat bos, macam-macam ragam dan kerenah yang harus di hadapi.. tapi nasib baik lah bos-bos kat tempat aku tuh baik-baik dan tak kacau sangat aku..

memula aku masuk situ aku rasa sangat susah nak sesuaikan diri dengan keadaan yang macam tuh.. memang lah mereka tak formal macam kat company lain tapi bidang aku memerlukan aku harus bersikap formal…

bila ada apa-apa event aku memang tak akan dapat lari, tak kan lah aku mahu memilih event mana yang aku mahu pergi dan yang mana aku tak mahu pergi.. aku paling tak suka nak sediakan alasan untuk di berikan bila di tanya…

pada aku hubungan baik dengan bos sangat penting, dari situ akan memudahkan semua urusan..

mereka memang lah tak paksa untuk join event yang mereka adakan di luar pejabat tapi kena lah faham-faham sendiri.. nama pun bos kena lah bagi muka kan…

lebih-lebih lagi kemungkinan aku akan bertukar jawatan, akan lagi dekat dengan semua bos.. jadi memang tak akan dapat di elak kan pekara yang tak terduga….

2 thoughts on “MeReKa YanG SeanGKaTaN aKu JeR YanG aKan FaHam SeMu niE

  1. Wan Haffiz

    baru masuk kije ke? tu sume biase la..nk kena adapt dulu..lame2 biase la tuh..all da best in ur work !

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.