Live in PPUM

By | 31/12/2010

Masih berada di unit peditrik .. Sejak aku sampai pagi-pagi tadi baru sekali doktor jumpa kita orang untuk maklumkan keadaan anak buah aku

ujian darah menujuk kan sel darah putih melebihi sel darah merah.. Kemungkinan lukemia kata doktor tapi masih belum buat ujian tulang sum sum..

Sebelum aku kuar rumah pepagi tadi sempat aku cari maklumat tentang penyakit tersebut, dan simptom utama memang terdapat pada anak buah aku..

Tak kan lah lagi pun anak buah aku tu kecik lagi mana mungkin kena kanser tu..

Aku rasa macam nak lempang je muka doktor tu bila dia kata anak buah aku dah tak ada harapan.. Last stage kata nya..

Dah lah dia tak ada jawapan rasmi boleh pulak dia kata macam tu..

Seyes aku sebenar nya memang tak gemar dengan hospital kerajaan tapi x ada pilihan lain.

One thought on “Live in PPUM

  1. Cik Putri

    sorry to say,selama praktikal di GH,i mean Gov Hosp,mmg diorg punya service ala kadar je..lg2 hosp yg bz sgt.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.