HuJunG MinGGu | KeMaLaSaN MeLanDa

By | 12/12/2010

Kebelakangan nie rasa bosan dengan apa yang aku lakukan, semuanya macam tak berapa best jer.. haro-harai mengadap facebook, blog, twitter dan nuffnang tapi bosan entah kenapa..


update blog un macam nak tak nak jer, sampai tahap malas jangan harap lah ada entry baru.. kebelakangan nie memang tak ada pekara yang menarik pun berlaku..

Baru balik dari KSM, kebelakangan nie tia kali tiba hujung minggu mesti pergi sana.. dah jadi rumah ke dua aku lah pulak.. memang lah tak jauh mana tapi tuh lah kalau pergi sana aktiviti aku tergendala apa pun tak boleh buat.. sebelum balik tadi aku dah bagi tahu yang aku datang hujung bulan nanti tuh pun kalau aku tak sibuk..

Bukan aku tak suka datang sana cuma aku tak suka suasana bising jer.. lagi satu aku mana suka budak-budak kalau kejap tuh tak apa lah..

hujung minggu dah nak habis, rasa macam nak ambik cuti jer nie, tapi cuti dah habis jadi nampak nya kena lah pergi kerja kan..



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.