EntRy SenGaL aKiBaT KeLeTiHaN

By | 26/12/2010

Kepenatan yang terlampau sedang melanda.. minggu yang sangat-sangat meletihkan otak dan seluruh kehidupan dengan tugasan..


Baru balik dari KSM, terasa macam lama sangat aku kat sana sedangkan baru satu malam jer.. gosip sudah tentu lah ada kan maklum lah kan..

sebelum aku pergi ke KSM aku sudah remove beberapa orang yang ada di friend list aku.. tak perlu kot nak simpan orang yang tak berguna dalam list tuh.. sebelum balik tadi aku sudah remove beberapa orang lagi.. malas layan kerenah mereka yang ntah apa-apa… lantak lah mereka mahu kata apa… nak sentap dengan aku sekali pun aku tak kisah sangat sebab aku bukan raat sangat dengan mereka…

Agak kejam bunyi nya.. tapi itu lebih baik dari aku membaca status mereka yang buat otak aku mahu membalas segala kesengalan status mereka.. aku bukan dengki pada mereka tak pasal aku nak dengki kat mereka cuma otak aku berfikir dengan cepat dan kata pada diri aku kalau tak suka remove saja…


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.