SenGaL & KeJi

By | 10/11/2010

Dammm !!!!
hari yang di selubungi kepanasan hati, kekadang aku terfikir kenapa ada orang gila yang suka sangat buat orang lain marah…

lewat petang tadi aku terima pesanan dat=ri seorang kawan yang minta bantuan aku untuk tukar password facebook dan ym dia.. aku cuma kata aku tunggu dia online malam bila dia dah ada depan lappy senang sikit nak ajar cam mana nak tukar..

Aku nampak dia online tapi aku tak tegur dia pun, aku biar dia sampai dia tegur aku kat ym.. tapi lain pulak yang jadi dan buat aku marah dan terus padam ym aku macam tuh jer…

Aku paling benci kalau ada orang nak kutuk aku tak kena tempat, sekurang-kurang nya aku tak susahkan sesiapa… Aku rasa tak sampai setahun kot kawan aku tuh pandai guna lappy dan tahu apa itu internet tuh pun aku yang ajar…

Akan datang jangan harap aku nak ajar lagi, dah lah aku tak minta aperĀ² sebab ajar dia sebaliknya nak kutuk aku pulak…. lantak jangan kata aku nie teruk sudah..

Banyak kesimpulan yang aku dapat sejak kebelakangan nie.. memerlukan masa untuk pilih apa yang terbaik….

One thought on “SenGaL & KeJi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.