Nescafe panas | ayat kau sangat keji..

By | 15/11/2010

Ikut hati aku yang panas akibat keceluparan kau buat aku rasa mahu saja aku terajang muka kau…

Memang aku sangat menyampah dengan kau.. Cakap kau semua nak bagus je sedangkan kau tak lah bagus mane..

Kau nak samakan aku dengan skandal-skandal kau tuh.. Memang kau silap besar lah.. Sikit pun kau tak rasa bersalah buat anak orang kan malah kau macam bangga pulak..

Dammm !!!

Nak melucas dengan aku tak kena gaya.. Aku jadi sangat menyampah dengan kau..

Kawan : kau tak nak buat party buih ke?

Aku : kau ingat aku join ke party mcm tu

kawan : habis tu kau join party ape?

Aku : aku join party yg elegent je..

Kawan : party buih lah best..

Aku : kau pernah join ke?

Kawan : mesti lah pernah..

Aku : ape yang best

kawan : best lh tgk mat salleh punya tak macam melayu pun kecik..

Kau memang keji lah, dah lah bawar umur.. Kau tau ape akibat nye kalau teman wanita kau buat laporan polis mengata kan yang kau rogol dia walaupun suka sama suka..

Kau tak perlu bagi tahu aku, kau orang yang macam mane sebab aku boleh baca fikir kau.. Jadi kau jangan nak poyo sangat dengan aku..

Jangan ajar aku benda yang aku sedia tahu, walau pun kau cakap dalam phone guna bahasa yang sukar untuk di fahami tapi aku tetap dapat tangkap maksud kau..

Itu masalah kau dan bukan urusan aku.. Tapi jangan jadi keji sangat…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.