My NeW TemPLaTeS

By | 28/11/2010

How u think about my new template?

Memang awalnya aku tak mahu tukar template dan mahu kekal kan templates yang aku gunakan sebelum niE.. tapi macam dah bosan lah pulak dengan templates tuh… cari punya cari jumpa dengan templates yang baru niE…

Pada aku nampak lah cool sikit, dan agak kemas susunan nya.. tak lah serabut sangat aku tengok… nak guna templates sendiri masih belum pandai buat lagi.. kena tunggu aku pandai baru boleh guna templates sendiri…

Pada awak kemunculan blog niE, aku begitu gila tukar templates, boleh di katakan seminggu 2 atau 3 kali aku akan tukar templates.. tapi lama-kelamaan aku sedar yang menukar templates akan buatkan aku bazir banyak waktu.. sedangkan waktu yang di bazirkan itu boleh di gunakan untuk mengupdate blog…

*sign*

Hujung minggu di rumah Arissa Iman, sedang menanti dengan sabar kepulangan dia.. memang tak sabar nak tengok Arissa Iman.. mesti comel cam aku kan … thehehehehe sila jangan perasan yer NC …

semalam kan sebelum aku berangkat ke nilai ada sorang makcik niE call aku.. Aku yang tengah sakit kepala jaab dalam keadaan blur-blur jer.. bukan tak mahu layan cuma tengah sakit pun…

Aku tanya kat makcik tuh mana dapat no phone aku kan, then mak cik tuh cakap dia dapat dari Axiim dari pixian studio.. makcik tuh tanya kat aku ada tak aku tertingal purse kat kedai dia masa beli barang.. Aku fikir balik semalma aku tak ada beli apa-apa pun kecuali hantar baju kat dobi… lepas berbual seketika aku matikan talian dan terus cari kawan aku tuh kat facebook…

Ok nanti sambung… kena buat kerja sikit..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.