MamaT PoYo YanG Tak SoPaN BiLa BerCaKaP

By | 26/11/2010

Keji !!!

macam lah aku tak tahu yang mamat poyo tuh tengah skodeng aku nyer facebook, sampaikan aku nyer status seminggu yang lepas pun dia masih ingat lagi sedangkan status yang baru update pun aku lupa inikan pulak yang seminggu yang lepas.. dah tuh siap baca timeline aku lagi…

tapi boleh pulak dia kata yang dia tak ada masa nak baca status orang, dah tuh siap perli aku lagi… kang kalau aku temove kecik ati pulak… siap dia kata mana ada orang yang akan remove dia bila dah add …

itu satu hal, kalau cakap semua nak betul jer, walaupun ada masanya dia cakap tentang pekara yang dia tak pasti bila di betul kan kata aku salah pula..

Aku tak ada masa nak manja-manja lah weh, jangan lah perasan sangat macam lah aku niE peminat dia.. perasan tak hingat… kalau cakap memang tak reti cover … tau pulak marah kalau aku yang buat salah…

Ada patu dia kata kat aku “mana ada orang yang boleh tahan lama kerja kat tempat aku paling tidak pun setahun” hari tuh dia pergi dinner dengan bos semua jumpa sorang perempuan tuh boleh pulak dia kata “kalau perempuan tuh yang duduk kat tempat aku hari-hari datang pejabat pun tak apa sedap sikit mata memandang”

mungkin perempuan tuh cantik tapi belum tentu baik dari tingkah laku… belum tentu dia boleh tahan lama duduk kat tempat aku… orang macam aku jer yang akan duduk lama kat situ… orang macam aku jer yang akan bersabar dengan renah client yang banyak cekadak tak kena gaya…

kekadang dengan selamba aku kata kat client yang bos aku out station sedangkan bos aku ada kat situ sebab pekara yang di luar jangkaan… dapat orang lain mesti dah kena dengan bahasa yang agak kasar…

Kekadang aku nak jer cabar dia, kalau dia boleh cari orang yang lebih sabar dari aku sila cakap kat bos aku yang dia tak mahu aku berada di tempat aku sekarang dan gantikan dengan orang yang lebih baik dari aku….

layan kan jer lah orang macam tuh, cakap apa pun tak guna dia jer yang betul orang lain jugak yang salah….


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.