BuaT KaLiaN Di PaGi HaRi

By | 10/11/2010

Morning….
just nak ucapkan selamat pagi kat korang semua sebelum aku pergi kerja.. walaupun terasa malas nak pergi kerja tetap jugak kena pergi kerja…

Tapi ada yang best ari niE, bos aku tak ada pergi bercuti 10 hari dekat china… jadi boleh lah aku bermalas-malasan hingga petang.. bukan curi tulang yer, sambil buat kerja sambil santai-santai..

Dekat ofis tak boleh nak update blog sebab email kat phone aku nie rosak malas nak betul kan jadi biar jer lah.. kalau kawan aku datang ofis bawak dia nyer lappy boleh lah aku pinjam sambil menjahanamkan harta benda….

okey sudah mahu berangkat pergi kerja, tolong jagakan blog aku nie bebaik yer.. jangan nakalĀ² kang aku babab…. jaga diri bebaik… miss u and luv u all

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.