This is not your love line!!!

By | 07/10/2010

“please reach the other numba! This is not your love line!! You got another chance b4 u your numba is blacklisted”

itu lah mesej yang aku terima beberapa hari nie bila aku text kawan aku. Tp bila dia text aku then aku reply ok je tak ada pulak mesej tuh yg buat aku hangin dan rasa nak je aku maki hamun dia..

Ape punya permainan lah.. Bikin aku panas hati jer nieh.. Bila aku dah elok-elok terus kan hidup aku kenape mesti cari aku.. Bila aku dekat dgn dia kenape nak sakit kan hati aku..

Aku dah letih dengan permainan mcm nie lagi pun aku dah tak ada masa nak main dengan permainan bodoh macam tuh…

Beberapa hari nie memang aku malas nak update blog.. Malam semalam aku update blog guna hp sambil guling-guling tapi aku tak pasti sama ada aku dah send blog enty tu sebab aku tertido..

Time out nak gi jumpa doktor.. Nanti aku update lg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.