Denaihati dengan contest HIDUP SEORANG BLOGGER

By | 15/08/2010
Siapa yang tak kenal dengan denaihati, rasanya semua orang kenal dengan beliau.. kalau tak kenal baik tak payah blogging… mihahahahah jahat tul dak NC nie…

Bukan tuh yang aku nak kata lah.. aku nak kata nieh yang denaihati buat contest lagi “HIDUP SEORANG BLOGGER” tu lah nama contest nyer.. yang benar nya aku memang dah tahu pasal contest tuh cuma tak berapa nak minat lah sangat pada mula nya… tapi entah kenapa malam nie tegerak hati lak nak join contest tuh…

Malang nya blog aku tidak menepati syarat² yang di tetapkan oleh denaihati… agak sedih jugak lah kan… memang pun aku selalu sangat dapat infomasi yang lambat walaupun aku selalu mengadap lappy tapi aku hanya dengan dunia aku jer…

it’s ok akan datang aku akan join contest yang denaihati anjurkan… harap² kali nie menepati kelayakkan yang di minta lah..



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.