Farm Dalam Bandar

Beruntungnya korang yang tinggal dekat lembah klang ni sebab walaupun korang ada bangunan tinggi, dekat KL, bandar yang serba moden, tapi korang tak mengabaikan kehijauan alam. Buktinya korang boleh tengok dekat setiap best theme parks in Malaysia, yang wajib ada alam kehijauan dan dah menjadi trend mesti ada zoo kecik, atau macam tanaman-tanaman yang banyak dalam taman tema.… Read More »

Safi Fair Beauty Minuman Beri Kolagen

Inovasi kecantikan terbaharu dari SAFI ini adalah hasil komitmen berterusan di dalam penyelidikan dan pembangunan produk penjagaan kulit muka oleh SERI- SAFI Excellence in Research and innovation Venter makmal produk HALAL terbesar di dunia yang berpusat di Subang Jaya. Baru-baru ini SAFI Malaysia telah melancarkan SAFI Fair Beauty Minuman Kolagen yang di rumus khusus dengan nutrisi kecantikan yang… Read More »