Freeport A’Famosa Outlet

Hari tu saya berkesempatan pergi ke Freeport A’Famosa Outlet yang teletak di Melaka, tempat tu sama macam JPO atau Mitsui outlet tapi yang ini sah-sah dekat melaka lah kan.. Disebabkan masa pergi kesana ketika hari cuti makanya ramailah manusia di sana yang shopping tapi saya tak shopping pun cuma tengok-tengok saja apa yang menarik. Letih juga berjalan ingatkan… Read More »

Bla Bla Bla Bla
Namia Cinta

Terminal Bersepadu Selatan (TBS)

Minggu lepas saya kena travel ke Melaka, malas nya bila kena travel dengan menggunakan pengakutan awam boleh jadi serabut gila sebab tak berapa nak reti macam mana nak gunakan pengakutan awam jarak jauh kesian betul saya. Jadi hari itu saya gunakan Grabcar dari shah alam ke TBS dengan harga RM39 termasuk tol.. pejam mata bayar sebab saya kena… Read More »

Bla Bla Bla Bla
Namia Cinta

KL Forest Eco Park – Bukit Nanas

Minggu sebelumnya saya berpeluang menjelajah keseluruhan kawasan KL Forest Eco Park – Bukit Nanas yang terletak di tengah-tengah bandaraya Kuala Lumpur ( sebelah menara Kuala Lumpur ) sebelum ni saya hanya membaca saja kawan-kawan blogger yang pernah ke sana tapi kali ini saya sendiri menjelajah ke kawasan tersebut. Nampaknya di sini saya kena kira anak tangga mula dari bawah sampai… Read More »

Bla Bla Bla Bla
Namia Cinta