Diy Face Mist

Perempuan dan makeup memang tak dapat dipisahkan, tapi mia ikut mood nak makeup ke tak ke. kadang-kadang keluar rumah bila malas sangat-sangat memang tak makeup langsung, sampai kalau bertebung dengan sesiapa pun sah-sah orang tak akan perasan. Korang tahu kan nak beli face mist pun kekadang bercinta jugak dengan masa dan keadaan, walaupun zaman sekarang ni nak beli… Read More »

Hadiah Dari Kak Zaiti Noordin

Beberapa minggu lepas saya selalu follow status Kak Zaiti Noordin pengasas produk Zeeta Cosmetic berkaitan dengan tips untuk mereka yang baru berhenti kerja. dari part satu sampai part 10 kita baca apa yang Kak Zaiti kongsi. Tak sangka pulak Kak Zaiti bagi hadiah pada mereka yang setia follow status beliau yang bersiri itu …. jadi ini lah hadiah yang… Read More »