LAGU DALAM BLOG | TAK PAYAH LETAK PUN TAK APA

Kebanyakkan blogger suka letak lagu dalam blog mereka, aku rasa lebih baik tak payah letak lagu dalam blog lagi baik … sebabnya bila blogger lain masuk dalam blog yang ada lagu, lagi-lagi lagu yang autolay (tak boleh nk pause) akan menganggu pembacaan mereka.. Entry best macam mana pun tapi kalau menganggu tumpuan pembacaan orang akan jadi menyampah nak… Read More »

KOMEN LAGI BAGUS DARI FOLLOW

Cuba bagi tahu aku apa fungsi FOLLOW? korang follow blog seseorang sebab suka dengan blog tu atau sebab nak kejar berapa banyak follower yang korang dapat? Baca apa aku nak kata nieH …. Pada pandangan dan pendapat aku kebanyakkan blogger akan follow sesebuah blog hanya KERANA mengejar berapa ramai follower yang mereka dapat.. untuk apa follower ramai-ramai kalau… Read More »

MuLuT LeLaKi LaGi TeRuK DaRi PeRemPuaN

Bukan perempuan jer mulut jahat tapi lelaki jugak mulut jahat dan tak tahu macam mana nak tapis bila bercakap… kekadang boleh buat orang di sekeliling rasa menyampah.. Kekadang ada sesetengah lelaki rasa bila dia bercakap dengan nada yang tinggi itu dah cukup bagus dan mampu tarik perhatian orang di sekeliling mereka … Kawan 1 : sapa kawen ngan… Read More »