Cheeky By Orysense

  Hi Korang …. beberapa minggu lepas sekitar SBB2017 saya tersinggah booth ORYSENSE yang terdapat di sana. saja usha-usaha kot-kot adalah yang berkenan di hatikan… sekali kan saya terbeli satu lah pulak …. nasib baik tak bawak banyak cash kalau tak mesti saya terbeli semua warna yang ada .. kahkahkah…. yang saya beli ni kod 05 Cheeky namanya,… Read More »

MUA Make Up Academy

Sebulan setengah yang lepas saya terjebak dengan kawan ofis saya beli bendA alah nie sebab masa tu ada promosi. malangnya sebab make up nieh datangnya dari luar Malaysia jadinya saya kena tunggu 1 bulan macam tu baru sampai ke saya .. opssss bukan dari china ya …. ekekekekek walaupun dah dekat dua bulan tapi saya masih belum guna… Read More »

Aura Holistic Oil

  Seminggu yang lepas masa saya jumpa Kak Siti dia ada bebel pasal Aura, saya memang tak tahu apa-apa tentang aura ni jadi saya dengarkan saja lah dia bebel pasal Aura semua …. Masa tu Kak Siti keluarkan sekotak Aura Holistic Oil dan bagi pada saya .. Kak Siti Kata ” bukak lah boleh cuba dan belajar macam… Read More »