Don Aiman Founder Nur’Asia Lipstick Collagen

Seorang individu yang lebih dikenali dengan panggilan Don Aiman atau nama sebenarnya ialah Nor Iman Shah dan dilahirkan pada 23 January 1984 di Alor Setar, Kedah. Beliau adalah anak sulung kepada 3 adik beradik lelaki. Beliau juga adalah seorang usahawan yang berpengalaman. Antara perkara menarik tentang Don Aiman ialah beliau antara individu yang aktif dalam menjaga kebajikan yang… Read More »

Imaan Suci Wipes & Imaan Feminine Wipes

Korang pernah dengar tentang IMAAN Suci Wipes tak? tak pernah kan jadi korang kena baca sampai habis supaya korang tahu itu adalah produk apa. tak rugi pun korang baca lagi-lagi korang yang suka bermain dengan make up. Imaan Suci wipes ni sangat bagus untuk wanita yang sukakan make up dan dalam masa yang sama ada masalah masa nak… Read More »

Shellout Sedap Di Flame & Flavours

Korang yang suka sangat makan shellout harus cuba sesuatu yang baru dari kebiasaan baru korang akan tahu apa itu nikmat makan shellout. minggu lepas saya pergi makan shellout di satu tempat ( dalam kawasan shah alam ) saya agak mesti shellout dekat tempat tu biasa-biasa saja dan sama macam dekat tempat lain. Tapi ternyata lah kan saya salah… Read More »

Wujudkah Allah

Kawan saya kata jangan ada terlalu kenapa sebab bila ada terlalu banyak kenapa kita akan terus berfikir sampai kita jumpa jawapan untuk semua kenapa yang kita persoalkan. macam beberapa hari lepas saya tanya kawan saya ” perlu ke iklas dalam buat sesuatu pekara ” di sebabkan masa tu jawapan yang kawan saya berikan akan bercelaru dan minda saya… Read More »