MILAGRO COFFEE

  Korang tahu ke tak tahu nieh, okey kalau korang tak tahu sini saya bagi tahu sesuatu yang sangat best tapi ada syaratlah ye … syaratnya korang kena baca sampai habis apa yang saya nak bagi tahu pada korang. tak baca habis korang rugi … ekekekekeke korang pernah dengar MILAGRO COFFEE tak …  tak pernah ke ??? apa… Read More »

Peranakan Place NU Sentral

Hari ni sampai TBS dari melaka masih berkira-kira nak terus balik Shah Alam naik GrabeCar atau singgah NU Sentral untuk jalan-jalan sebelum balik Shah Alam. Sudahnya dari TBS terus ambik LRT ke KL Sentral. perjalana ambik masa lebih kurang 20 minit macam tu dari TBS ke KL Sentral tapi terasa macam berjam lamanya. Sampai NU Sentral masih fikir… Read More »

Selamat Tahun Baru 2017

Hi korang …. Harap masih belum terlambat nak ucap Selamat Tahun Baru 2017 buat semua pembaca blog namiacinta, harap tahun baru ni akan buat korang lebih bersemangat untuk teruskan kerjaya dan hobi korang lah ye… saja nak tanya korang agak-agak lah apa azam tahun baru korang ke korang bawa azam tahun lepas ke tahun ini … heheheh biasanya… Read More »

ANT Beach Camp

Minggu lepas saya berpeluang melawat tapak ANT Beach Camp yang terletak di Kampung Mengabang Telong, Kuala Terengganu, kawasan cam yang berdekatan dengan pantai memang sangat sesuai untuk bercamp. perjalanan dari Kuala Lumpur ke Kuala Terengganu yang mengambil masa lebih dari 8 jam ( 4 – 5 kali berhenti kononnya ) akhirnya membawa kami ke destinasi yang memang di… Read More »

Restoran De’Don Seksyen 13 Shah Alam

Kalau korang tak tahu nak lepak mana untuk sesi santai korang dengan kawan-kawan atau pun dengan keluarga, apa kata korang lepak saja dekat Restoran De’Don yang terletak di Seksyen 13 Shah Alam. Saya pasti korang tak akan kecewa dengan apa yang Restoran De’Don tawarkan untuk korang… ehemmm saya bukan prmot semata okey sebab saya sendiri lepak dekat situ… Read More »

Tutorial Shawl NamiaCinta

  Assalamualaikum you all …… Macam dah terlebih lama tak update apa-apa dekat sini kan, maklumlah banyak sangat penyakin “M” melanda sebab tu tak berupdate terlalu lama. baiklah kali ini saya datang dengan sesuatu yang lain dari yang lain dan yang tak pernah saya buat .. ekekekekek nampak tak ayat mukadimah nya kemain lagi. Beberapa hari ini ramai… Read More »