Dunia Digital Bersama E-Usahawan

Pernah dengar ilmu digital? saya tahu mesti ada di antara korang pernah dengarkan tentang ilmu digital tu. tahu tak beberapa hari lepas saya berpeluang hadiri kelas dunia digital bersama E-Usahawan yang bertempat di RA8 REJUVENA8, Kuala Lumpur. Pada hari tersebut mereka yang hadir sudah ada perniagaan sendiri dan ada diantara mereka yang sudah ada brand dan produk sendiri.… Read More »

ArilGlow – Pen Pemutih Gigi

Ikutkan saya memang mahu mendapatkan rawatan gigi dalam masa yang terdekat cuma masa saja yang tidak mengizinkan saya berkunjung ke klinik gigi untuk mendapatkan rawatan. Dalam masa yang sama saya di beri peluang mencuba satu produk pemutih gigi yang tidak memerlukan masa yang sama. ArilGlow? apakah itu AriGlow, pertama kai dengar nama tu pun dah macam pelik tapi… Read More »

Don Aiman Founder Nur’Asia Lipstick Collagen

Seorang individu yang lebih dikenali dengan panggilan Don Aiman atau nama sebenarnya ialah Nor Iman Shah dan dilahirkan pada 23 January 1984 di Alor Setar, Kedah. Beliau adalah anak sulung kepada 3 adik beradik lelaki. Beliau juga adalah seorang usahawan yang berpengalaman. Antara perkara menarik tentang Don Aiman ialah beliau antara individu yang aktif dalam menjaga kebajikan yang… Read More »

Imaan Suci Wipes & Imaan Feminine Wipes

Korang pernah dengar tentang IMAAN Suci Wipes tak? tak pernah kan jadi korang kena baca sampai habis supaya korang tahu itu adalah produk apa. tak rugi pun korang baca lagi-lagi korang yang suka bermain dengan make up. Imaan Suci wipes ni sangat bagus untuk wanita yang sukakan make up dan dalam masa yang sama ada masalah masa nak… Read More »