Buffet Ramadhan Bangi Golf Resort

Seperti tahun tahun sebelumnya sekali lagi Bangi Golf Resort mengadakan buffet sempena ramadhan yang bakal tiba tidak lama lagi. Terkenal dengan hidangan gastronomi yang menawarkan varsiasi dan kualiti pada harga yang sangat berpatutan. Pada ramadhan kali ini BGR akan menghidangkan 200 juadah istemewa yang bercirikan ala melayu, barat dan timur. Pada korang yang sukakakn menu barat boleh lah… Read More »

Citarasa Dua Sempadan Di Laman Kayangan

  Sekali lagi seperti tahun-tahun sebelumnya Segi Seri Sdn Bhd mengadakan buffet ramadhan bertempat di Laman Kayang Shah Alam.Ramadhan kali ini mereka memperkenalkan menu berkonsepkan citarasa dua sempadan antara Malayasia dan Thailand.   Citarasa Malaysia   Menu utama buffet citarasa Malaysia Nasi Putih, Nasi Special Segi Seri, Ayam Gulai Darat dgn rebung, Daging Acar dengan cili Hijau, Ikan Lemak… Read More »

Hi Tea Di Geno Hotel

Minggu lepas dan minggu ini saya kena set up hi tea untuk staff dan workes maka bermulalah pencarian saya hotel mana yang ada buat hi tea pada hari sabtu atau ahad. hampir semua hotel di shah alam yang saya hubungi tidak membuat hi tea. secara tak sengaja saya terfikir untuk hubungi Geno Hotel manalah tahu hotel tersebut ada… Read More »

Laser Muka Di Premier Clinic, Bandar Puchong

Last time kita di beri peluang buat rawatan laser muka, pada mulanya agak takut jugaklah ye lah mana pernah buat rawatan macam tu kan jadi bila sudah di beri peluang apa lagi terima lah. Bukan takut apa, takut muka berlubang kena laser tu je kang tak pepasal kena buat pembdahan plastik.. okey yang tu saya gurau je mana… Read More »