Fatimah Mohsin Saingan Baru Pentas Fesyen Malaysia

  Penampilan pereka fesyen dari Singapura telah berjaya mencuri perhatian saya di majlis The KL wedding baru-baru ini yang di adakan bertempat di Mandarin Oriental Kuala Lumpur. Pada acara tersebut Fatimah Mohsin telah membawa sesuatu kelainan dalam rekaan terbaru busanan perkahwinan beliau, kali ini rekaan tersebut nampak begitu feminin.   kelainan yang di bawakan oleh Fatimah Mohsin pada… Read More »

Hotel Terbaik di PJ, Best Western Petaling Jaya

  Bercuti Dekat Petaling Jaya… Haha, mesti korang pelik kan kenapa PJ? Korang tahu tak Petaling Jaya ni merupakan salah satu kawasan tarikan utama dalam Daerah Petaling. Kalau korang nak tahu, dekat sini banyak tempat tarikan yang boleh dilawati bersama keluarga. Rata-rata tempat menarik di sini lebih kepada kawasan hiburan keluarga dan tempat membeli belah. Tempat yang paling… Read More »

Selepas Sekian Lama

  Dulu saya selalu tertanya-tanya kemana mereka semua, macam mana kehidupan mereka sekarang. saya tanya sendiri lagi adakah mereka masih ingat suatu ketika dulu? saya tiada jawapan pada masa itu dan untuk kali keberapa saya hentikan pencaian saya. Beberapa hari lepas saya nampak kawan kakak saya masukkan gambar tu di mana dia tag beberapa orang yang saya kenal… Read More »

Sesuatu Di Sephora

Hi korang lama kan tak menulis apa-apa dalam beberapa minggu nie, bukan tak ada benda nak tulis cuma sikit kemalasan melanda tu yang mood menulis kelaut bagai, ini menulis pun sebab terasa dah lama sangat tak menulis. Cuti raya tahun Baru Cina saya hanya jalan-jalan dalan kawasan saja ( baca : Shah Alam ) dan keluar daerah memang… Read More »

Nur’Asia Cosmetic

Pernah tak korang mengalami kemurungan yang terlampau akibat masalah bibir korang merkah atau tak berapa nak cantik macam yang korang nak.. elehhh kalau korang kata tak pernah tu memang sangat tipulah .. tahu tak kadang-kadang saya nangis tepi bucu meja pejabat bila kita mengalami bibir merekah, yelah kan kerja dalam aircond dari pagi sampai petang kan.. segala jenis… Read More »