Hi Tea Di Geno Hotel

Minggu lepas dan minggu ini saya kena set up hi tea untuk staff dan workes maka bermulalah pencarian saya hotel mana yang ada buat hi tea pada hari sabtu atau ahad. hampir semua hotel di shah alam yang saya hubungi tidak membuat hi tea. secara tak sengaja saya terfikir untuk hubungi Geno Hotel manalah tahu hotel tersebut ada… Read More »

Laser Muka Di Premier Clinic, Bandar Puchong

Last time kita di beri peluang buat rawatan laser muka, pada mulanya agak takut jugaklah ye lah mana pernah buat rawatan macam tu kan jadi bila sudah di beri peluang apa lagi terima lah. Bukan takut apa, takut muka berlubang kena laser tu je kang tak pepasal kena buat pembdahan plastik.. okey yang tu saya gurau je mana… Read More »

Dunia Digital Bersama E-Usahawan

Pernah dengar ilmu digital? saya tahu mesti ada di antara korang pernah dengarkan tentang ilmu digital tu. tahu tak beberapa hari lepas saya berpeluang hadiri kelas dunia digital bersama E-Usahawan yang bertempat di RA8 REJUVENA8, Kuala Lumpur. Pada hari tersebut mereka yang hadir sudah ada perniagaan sendiri dan ada diantara mereka yang sudah ada brand dan produk sendiri.… Read More »

ArilGlow – Pen Pemutih Gigi

Ikutkan saya memang mahu mendapatkan rawatan gigi dalam masa yang terdekat cuma masa saja yang tidak mengizinkan saya berkunjung ke klinik gigi untuk mendapatkan rawatan. Dalam masa yang sama saya di beri peluang mencuba satu produk pemutih gigi yang tidak memerlukan masa yang sama. ArilGlow? apakah itu AriGlow, pertama kai dengar nama tu pun dah macam pelik tapi… Read More »