SeLaMaT MeJaLaNi iBaDaH PuaSa

Cepat sungguh masa berlalu kan.. ramadhan tiba lagi, bagaimana persediaan kalian menyambut bulan yang mulia kali nieh… BuaT KaLiaN SeMuA aKu naK uCapKaN SeLaMaT MenYamBuT RamadhaN semoga ramadhan kali nie membawa seribu erti buat kalian semua… jangan malas-malas puasa sudah terutama lelaki kan kalau perempuan harus lah boleh terima kalau tak puasa… DaRi NC seLaMaT MenJaLani iBaDaH PuaSa

Bye² MTV WORLDSTAGE & HaRi YanG SanGaT SeRaBuT

Siapa tak minat sila duduk tepi dan jangan kata aper² dan sila jangan menggunakan kata² yang boleh buat aku marah dan hilang pertimbangan.. tak suka baca aper yang aku tulis dalam blog nie sila tinggalkan blog nie dengan segera.. opss aku bukan menghalau tapi meminta kalian yang tidak suka apa yang aku tulis di sini dengan hormat nya…… Read More »

SaLam TakZiaH

Pagi yang ceria betukar dengan berita pemergian nenek dia t/hari tadi… masa aku sms dia pagi tadi dia bagi tahu yang dia sedang sibuk menyiapkan kertas kerja untuk johor port so aku pun tak sms sebab dia busy… Lepas lunch aku sms tanya sama ada dia busy atau tidak.. balasan sms yang aku terima buat aku sentap dan… Read More »

Seorang Lelaki dengan dua anak & hujung minggu

Hujung minggu yang di tunggu-tunggu…. minggu lepas tak gi memana sebab sibuk dengan urusan yang tak berapa rasmi tuh.. minggu nie seperti biasalah memenatkan diri dengan aktiviti santai-santai… Walaupun tak pergi mana sangat tapi kira boleh lah sebab dapat habiskan masa dengan dia.. ahad depan pulak baru jumpa, maklumlah kan masing-masing sibuk kan jadi masa pun terhad jugak….… Read More »

Al-Fatihah & Salam Takziah

SEREMBAN 17 April – Artis terkenal yang juga vokalis kumpulan Spin, Abdillah Murad Md. Shari atau lebih dikenali sebagai Achik Spin, 28, meninggal dunia dalam satu kemalangan ngeri di KM 14 Lebuh Raya Kajang Seremban Sdn. Bhd. (Lekas) dekat sini petang ini.Allahyarham, yang berada di dalam kenderaan pelbagai guna (MPV) yang terbabas dan terbakar, meninggal dunia di tempat… Read More »