Bunga Bakawali

Bunga bakawali nie spisis pelik yang baru aku tahu akan kewujudan dia.. tengah malam sehari sebelum aku balik shah alam dia kembang dengan sangat cantik pada tengah malam.. Mkacik aku bagi tahu bunga bakawali nieh hanya kembang sekali saja lepas tuh bila subuh menjelma dia akn layu, bila lagi dia akan berbinga aku tak pasti pulak.. tengah malam… Read More »

Edisi Akhir | Jalan-Jalan Taiping

Sudah kenyang jadi mata pun mengantuk sudah.. Update blog mata dah hampir terpejam phone sudah berapa kali terjatuh masa aku ada dekat pekan baru parit buntar nak masuk farmasi ada dua orang pakistan tahan mintak derma, aku dah pandang dua orang tu atas bawah.. Yang mak aku pulak dengar sorang pakistan tu bebel.. Mak aku minta RM10, dalam… Read More »

Edisi Gosip Malam Hari

Sampai rumah jam 5 petang setelah seharian berjalan sakan tak hingat.. Penat jangan tak hingat lah.. Sebelum balik petang tadi sempat singah farmasi beli ubat.. 3 kotak ubat darah tinggi untuk mak aku 4 peket ubat sakit badan dan 1 peket ubat tahan sakit.. Kesemua tu berharga RM 36 kalau dekat Shah Alam mahu dekat RM 100 …… Read More »

Edisi 2 | Jalan-Jalan taiping

edisi jalan-jalan taiping di teruskan, lepas seharian tinggal dekat rumah.. 6.30 pagi dah bangun sebab nak pergi kubur atok dekat batu kurau, bangun je cepat tapi keluar rumah pukul 8 pagi, nasib cuaca tak panas.. Singgah sarapan dekat restoran ape tah namanya aku lupa dah.. Tapi hiasan dalam restoran tu agak menarik perhatian aku… Kisah ape aku orang… Read More »