Edisi Gosip Malam Hari

Sampai rumah jam 5 petang setelah seharian berjalan sakan tak hingat.. Penat jangan tak hingat lah.. Sebelum balik petang tadi sempat singah farmasi beli ubat.. 3 kotak ubat darah tinggi untuk mak aku 4 peket ubat sakit badan dan 1 peket ubat tahan sakit.. Kesemua tu berharga RM 36 kalau dekat Shah Alam mahu dekat RM 100 …… Read More »

Edisi 2 | Jalan-Jalan taiping

edisi jalan-jalan taiping di teruskan, lepas seharian tinggal dekat rumah.. 6.30 pagi dah bangun sebab nak pergi kubur atok dekat batu kurau, bangun je cepat tapi keluar rumah pukul 8 pagi, nasib cuaca tak panas.. Singgah sarapan dekat restoran ape tah namanya aku lupa dah.. Tapi hiasan dalam restoran tu agak menarik perhatian aku… Kisah ape aku orang… Read More »

Edisi Santai

Cuti sakan sampai ingat nak update blog, sehari suntuk blog aku terbiar.. Sorry lah ye kawan-kawan tak sengaja nak abaikan blog.. Sepanjang hari aku duduk dekat rumah je sebab makcik aku kerja jadi tak dapat nak pergi memana.. Hari nie ada pasar malam dekat area umah makcik aku, lama tak pergi pasar malam.. Siap-siap nak pergi pasar malam..… Read More »

Edisi 1 | Jalan-Jalan Taiping

Tepat jam 9.39 pagi bas yang aku naik meninggalkan shah alam dan menuju ke klang sentral.. 10 pagi macam tu dah sampai dekat klang sentral.. Beberapa orang k buat aku panas je suka-suka main langgar-langgar.. Sedikit kekecohan berlaku, ianya di sebabkan ketiadaan tempat duduk.. Ayat yang sempat aku ingat “macam nie ke berniaga tak tahu halal haram” dalam… Read More »