MUA Make Up Academy

Sebulan setengah yang lepas saya terjebak dengan kawan ofis saya beli bendA alah nie sebab masa tu ada promosi. malangnya sebab make up nieh datangnya dari luar Malaysia jadinya saya kena tunggu 1 bulan macam tu baru sampai ke saya .. opssss bukan dari china ya …. ekekekekek walaupun dah dekat dua bulan tapi saya masih belum guna… Read More »

Aura Holistic Oil

  Seminggu yang lepas masa saya jumpa Kak Siti dia ada bebel pasal Aura, saya memang tak tahu apa-apa tentang aura ni jadi saya dengarkan saja lah dia bebel pasal Aura semua …. Masa tu Kak Siti keluarkan sekotak Aura Holistic Oil dan bagi pada saya .. Kak Siti Kata ” bukak lah boleh cuba dan belajar macam… Read More »

Buffet Ramadhan Bangi Golf Resort

Seperti tahun tahun sebelumnya sekali lagi Bangi Golf Resort mengadakan buffet sempena ramadhan yang bakal tiba tidak lama lagi. Terkenal dengan hidangan gastronomi yang menawarkan varsiasi dan kualiti pada harga yang sangat berpatutan. Pada ramadhan kali ini BGR akan menghidangkan 200 juadah istemewa yang bercirikan ala melayu, barat dan timur. Pada korang yang sukakakn menu barat boleh lah… Read More »

Citarasa Dua Sempadan Di Laman Kayangan

  Sekali lagi seperti tahun-tahun sebelumnya Segi Seri Sdn Bhd mengadakan buffet ramadhan bertempat di Laman Kayang Shah Alam.Ramadhan kali ini mereka memperkenalkan menu berkonsepkan citarasa dua sempadan antara Malayasia dan Thailand.   Citarasa Malaysia   Menu utama buffet citarasa Malaysia Nasi Putih, Nasi Special Segi Seri, Ayam Gulai Darat dgn rebung, Daging Acar dengan cili Hijau, Ikan Lemak… Read More »