Category Archives: keluarga

6 Cara Untuk Menjadikan Hiasan Dalaman Rumah Anda Bertema Scandinavian

Hiasan dalaman ala Scandinavian adalah sangat ringkas, mengikut keperluan dan praktikal; sesuai untuk kebanyakkan rumah di Malaysia yang rata-rata kini bersaiz lebih kecil. Gaya hiasan Scandinavian yang praktikal dan sofistikated juga lebih kemas, anggun dengan nilai estetika keselesaan untuk sesebuah rumah. Walaupun hiasan ala Scandinavian ini tidak mempunyai satu ciri yang wajib, tetapi terdapat beberapa elemen yang mendefinisikan… Read More »

Bersantai Di Twenty N Co

  Semalam berkesempatan menikmati makam malam di Twenty & Co yang terletak di Laman Azalea section 14, masa saya sampai di sana masih belum ramai orang lagi jadi dapatlah ruang di sebelah dalam. Sebelum saya ke sana sempat saya jengah facebook twenty&co untuk tahu menu yang menarik di sana tapi tak banyak maklumat yang saya dapat. kalau tak… Read More »

Selamat Pengantin Baru Emy

  Selamat pengantin baru sepupu moga bahagia hingga akhir hayat hendak nya.. Pada 24 oktober 2014 mereka selamat bertunang, selepas asar majlis nikah mereka dan pada 25 oktober 2014 adalah majlis persandingan mereka.  nampaknya tambah sorang lagi ahli keluarga tahun ini …     jam 7.30 pagi sudah berlotak ke parit raja untuk majlis sepupu sampai di sana… Read More »

Menjadi Kanak-Kanak Riang

    Kalau dah nama nya budak-budak tu tetap jugak budak-budak lah tak memang tak boleh buat apa, kalau nak bagi mesti nangis guling-guling atas lantai pasaraya tu .. aishhhhh itu baru anak orang kalau anak sendiri macam mana lah gayanya kan .. hari ni habis kan masa dekat rumah je, tengahari macam tu bila kakyin datang terus… Read More »