Category Archives: Bla Bla Bla Bla

Bersyukur Hidup Dalam Kesempurnaan

Petang semalam kena hantar maid pergi buat rawatan dekat KK sebab dia kata sakit perut sudah beberapa hari, hari ini paling terus makan ubat pun tetap sakit jugak. saya kata dekat dia tunggu sampai jam 2 petang saya kena keluar dengan bos saya, masa tu jam 1 petang jadi saya rasa okey kot dia cuma kena tunggu 1… Read More »

Berbuka Di Colosseum Glanmarie

Kalau korang mencari kelainan untuk berbuka puasa maka korang boleh lah pergi ke Colosseum Glenmarie, di sana korang akan terasa berada di dewan exclusive bertaraf lima bintang dengan hidangan makanan yang sangat sedap. Sebenarnya keseluruhan bangunan tempat ini dibina menggunakan kontena dan diubah sui menjadi tempat yang sangat menarik untuk di kunjungi. Sempena bulan ramadhan mereka menyediakan buffet… Read More »

Western Food Di Patmos Steak Cafe

Kalau Korang mencari kelianan untuk berbuka puasa, korang boleh lah mencuba hidangan barang yang di sediakan oleh Patmos Steak Cafe yang terlrtak di Batu Belah, Klang Selangor. Apa yang menarik di Patmos Steak Cafe ini, mereka menyediakan makanan barat dalam bentu buffet dengan harga yang sangat murah. paling best korang makan lah banyak mana yang korang nak makan… Read More »

Cheeky By Orysense

  Hi Korang …. beberapa minggu lepas sekitar SBB2017 saya tersinggah booth ORYSENSE yang terdapat di sana. saja usha-usaha kot-kot adalah yang berkenan di hatikan… sekali kan saya terbeli satu lah pulak …. nasib baik tak bawak banyak cash kalau tak mesti saya terbeli semua warna yang ada .. kahkahkah…. yang saya beli ni kod 05 Cheeky namanya,… Read More »