Back to Home

Kategori: Bla Bla Bla Bla

Sweater Kanak-Kanak

Bla Bla Bla Bla | 31 Jul 2016 | 0

  Beberapa minggu lepas warehouse pejabat saya buat sesi pemberisahan maka terkeluarlah segala jenis barang yang ada dalam warehouse yang memang tak boleh di buat apa melainkan bagi dekat staff […]

Biarkan Saja Perasaan Begitu

Bla Bla Bla Bla | 30 Jul 2016 | 1

  Baru-baru ini terjumpa kawan sekolah maka terkeluarlah segala cerita tentang kisah-kisah lama yang memang saya dah lama lupakan dan saya memilih untuk larikan diri dari mereka semua .. saya […]

Barang Makeup Lagi

Bla Bla Bla Bla | 29 Jul 2016 | 0

  Barang Dari Korea | tiga barang yang saya pilih beberapa minggu lepas sempena birthday Althea, sebenarnya tak tahu nak pilih barang apa masa tu sebab semuanya macam tak berapa […]

Majlis Rumah terbuka Wakil Rakyat Bt Tiga

Bla Bla Bla Bla | 24 Jul 2016 | 0

  Dari hari sabtu lagi mak saya dah bagi tahu YB jemput pergi rumah terbuka dekat Seksyen 17 shah alam, alahaiii malas nya nak pergi dah lah panas dan sah-sah […]

Slip Pembayaran Maybank

Bla Bla Bla Bla | 26 Jun 2016 | 4

Sadis tak sadis lah kan kalau jadi macam ini, kalau bank in dekat mesin yang memang dalam bank tak apa tapi kalau bank in dekat petronas mau meraung nieh … […]

Malas Nak Buat Event

Bla Bla Bla Bla | 20 Jun 2016 | 1

Jumaat lepas bos buat majlis buka puasa, entah apa mimpi dia agaknya buat majlis buka puasa sebab sudah 2 tahun macam tu bos tak buat majlis. Sebab bos dah buat […]

« Artikel Terdahulu »

Carian

Sertai Saya





Recent Posts