Category Archives: Bla Bla Bla Bla

Ransomware Atau Black Mirror

Hari ni saya nak kongsi sikit pasal virus Ransomware, walaupun bukan bidang saya tapi mungkin sedikit sebanyak dapat membantu korang kurangkan kesan bila pc korang terkena virus ini. Apa kaitan Ransomware dengan Black Mirror? untuk pengetahuan korang dua-dua adalah virus yang sama dan apa yang saya tahu virus-virus ini menggunakan nama yang sangat moden hingga korang tak akan… Read More »

Bersyukur Hidup Dalam Kesempurnaan

Petang semalam kena hantar maid pergi buat rawatan dekat KK sebab dia kata sakit perut sudah beberapa hari, hari ini paling terus makan ubat pun tetap sakit jugak. saya kata dekat dia tunggu sampai jam 2 petang saya kena keluar dengan bos saya, masa tu jam 1 petang jadi saya rasa okey kot dia cuma kena tunggu 1… Read More »

Berbuka Di Colosseum Glanmarie

Kalau korang mencari kelainan untuk berbuka puasa maka korang boleh lah pergi ke Colosseum Glenmarie, di sana korang akan terasa berada di dewan exclusive bertaraf lima bintang dengan hidangan makanan yang sangat sedap. Sebenarnya keseluruhan bangunan tempat ini dibina menggunakan kontena dan diubah sui menjadi tempat yang sangat menarik untuk di kunjungi. Sempena bulan ramadhan mereka menyediakan buffet… Read More »

Western Food Di Patmos Steak Cafe

Kalau Korang mencari kelianan untuk berbuka puasa, korang boleh lah mencuba hidangan barang yang di sediakan oleh Patmos Steak Cafe yang terlrtak di Batu Belah, Klang Selangor. Apa yang menarik di Patmos Steak Cafe ini, mereka menyediakan makanan barat dalam bentu buffet dengan harga yang sangat murah. paling best korang makan lah banyak mana yang korang nak makan… Read More »