By Abg Chaq Catering

By | 15/10/2017

Kalau korang yang tengah kalut cari katering untuk sebarang majlis, saya sarankan korang boleh lah booking dengan Abg Chaq Catering, saya yakin korang tak akan kecewa.

kenapa saya kata macam tu, salah satunya sebab makanan dan service mereka memang terbaik walaupun event besar tetap mereka cool ..

ayam masak merah mereka memang terbaik, kalau tak tambah memang terasa rugi sangat.. terasa nak makan lagi ayam masak merah mereka nie .. nyammm nyammmm kalau korang buat majlis jangan lupa jemput saya okey.

Daging masak hitam … itu lagi sedap teruk …jangan kata sedap lembut pun lembut tak liat pun dagingnya .. itu yang buatkan lagi sedap sebab bole menikmati dengan tenang tanpa fikir daging liat.

dalca harus lah ada kan … kalau tak ada dalca mana nk feel makan nasi minyak … dalca pun sedap tau fuhhh boleh je makan dalca begitu saja dengan nasi minyak …

sebab saya dah makan lah saya berani bagi tahu kat korang semua, lagi pun kalau korang yang rajin baca majalah mingguan wanita mesti akan nampak mereka .. mereka selalu je masuk majalah wanita tu …

 

Untuk tempahan :

Aizam Mohd Saman
017-3111970

4 thoughts on “By Abg Chaq Catering

    1. Namia Cinta Post author

      tengok gambar dh telan air liur belum rasa lagi .. tp mmg sedap sbb dh rasa mereka masak

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge