Traveloka Dan KL2017

By | 29/08/2017

Dalam keriuhan sempena Temasya SUKAN SEA KE-29 kali ini, mungkin ramai yang perasan Traveloka merupakan salah satu penaja dan official online travel partner untuk SUKAN SEA KE-29. Jadi sepajangan Temasya berlangsung Traveloka memberikan tawaran istemewa ke destinasi pilihan dan bukan itu saja mereka memberikan harga yang sangat berpatutan ke semua destinasi pilihan korang.

Kalau ada yang masih tak sedar sekarang ni sedang berlangsungnya Sukan SEA KL2017? selepas 16 tahun, negara kita Malaysia dipilih sekali lagi untuk menjadi tuan rumah bagi Sukan SEA yang ke – 29 yang sedang berlangsung dari 17 hingga 23 September 2017.. Setakat hari ini Malaysia selaku tuan rumah dah mendahului dengan pungutan 57 pingat emas dan diikuti oleh Singapura dan diekori rapat oleh Vietnam

 

 

Selaku salah satu penaja rasmi di SUKAN SEA, Traveloka menyediakan tawaran istemewa buat pengunjung yang datang ke booth mereka. Korang jangan tak percaya kalau saya kata mereka memberikan tawara sehingga 40%  untuk semua hotel dan penerbangan tapi korang kenalah daftar di website mereka barulah boleh dapat diskaun yang mereka berikan tu travelokakl2017.com.my

Apa tunggu lagi buat lah tempahan segera untuk destinasi korang, korang boleh dapat Hotel dan Flight promosi sehinga 40%  dari 7 Ogos sehingga 31 Ogos ini. Tertakluk pada terma dan syarat .. untuk maklumat lanjut korang klik saja di https://www.traveloka.com/en-my/promotion/hello-malaysia

Dalam masa yang sama korang boleh join aktiviti yang mereka anjurkan manalah tahu rezeki korang boleh menang hadiah bernilai RM200 000

 

 

Korang busy kerja atau tak sempat nak pergi tengok acara SUKAN di stadium korang tak perlu nangis sebab Traveloka menyediakan LiveStream Page, jadi korang boleh lah tengok acara suka yang korang suka tak kisah lah korang berada di mana.

 

 

 

 

 

Kalau tanya saya tentang traveloka, saya paling suka gunakan apps mereka sebab mudah dan pantas untuk saya booking

destinasi pilihan saya. Korang yang kaki tavel memang patut usha-usha website mereka https://www.traveloka.com/en-my/

Korang banyak tengok acara apa, macam saya saya banyak tengok acara larian, bowling, kuda dan paling saya tunggu bola sepak .. lagi-lagi kalau dapat tengok bola dekat stadium memang syok habis lagi-lagi tengok ramai-ramai.

Apa-apa pun jangan lupa berikan sokongan untuk atlite negara okey untuk tambahkan semangat mereka meraih emas lagi banyak sepanjang SUKAN SEA kali ini okey..

Banyak penjimatan yang boleh korang dapat dari Traveloka jadi korang kena pergi booth mereka untuk keterangan lanjut atau korang masuk saja laman web mereka

5 thoughts on “Traveloka Dan KL2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge