Cheeky By Orysense

By | 30/05/2017

 

Hi Korang …. beberapa minggu lepas sekitar SBB2017 saya tersinggah booth ORYSENSE yang terdapat di sana. saja usha-usaha kot-kot adalah yang berkenan di hatikan…

sekali kan saya terbeli satu lah pulak …. nasib baik tak bawak banyak cash kalau tak mesti saya terbeli semua warna yang ada .. kahkahkah….

yang saya beli ni kod 05 Cheeky namanya, warna seakan-akan warna nude gitu … kan saya memang suka warna macam tu jadi warna tu lah yang jadi pilihan saya.

apa yang best tentang tentang Orysense nie lipstik tak terus kering macam sesetengah lipstik .. opssss lagi pun ini mukan lipstick mate okey jadi tak lah terus kering. paling penting mudah semasa memakainya..

rasanya macam nak beli lagi je warna yang lain tapi kalau dapat sponser lagi lah best .. hehehehe okey saya gurau je ye jangan ambik serius sangat.

 

korang yang nak beli boleh beli dari Facebook Orysense┬ájadi apa tunggu lagi boleh lah dapatkan satu …

 

 

2 thoughts on “Cheeky By Orysense

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge