Shellout Sedap Di Flame & Flavours

By | 03/04/2017

Korang yang suka sangat makan shellout harus cuba sesuatu yang baru dari kebiasaan baru korang akan tahu apa itu nikmat makan shellout. minggu lepas saya pergi makan shellout di satu tempat ( dalam kawasan shah alam ) saya agak mesti shellout dekat tempat tu biasa-biasa saja dan sama macam dekat tempat lain.

Tapi ternyata lah kan saya salah sama sekali, shellout dekat situ lain dari yang lain.. dan memang harus lah saya ke situ lagi dan lagi dan lagi.

Shellout pertama tu adalah Creemy Cheese Shellout yang tu korang patut cuba sebab memang sedap sangat dan yang kedua tu Black Paper Dupper Shellout yang tu pun korang kena cuba jugak lah …

Sambal Supernova yang tu pada korang yang suka pedas boleh lah cuba, sambal dia memang sedap sangat walaupun pedas korang tetap akan makan jugak sebab sedap…

apa yang menariknya korang boleh makan shellout tu sama ada dengan nasi putih atau dengan roti canai kosong yang rangup gila … pelik kan makan dengan roti canai sebab saya pun pelik memula..

Yang itu kali kedua saya pergi untuk makan shellout Creemy Cheese saja, yang tu saya makan sorang okey .. lagi pun kalau makan sorang memang dah akan buat korang kenyang pun …

Selain shellout mereka juga ada pasta .. yang itu adalah Cabonara Grill Chisken, kuah cabonara dia memang sangat sedap .. macam mana nak kata ya .. senang korang akan rasa nak pergi makan lagi dan lagi dan lagi cam tu lah sedapnya…

Lagi satu harga dekat situ sangat berpatutan tak adalah mahal sangat .. kira korang mampu lah nak makan dua atau tiga kali seminggu … ekekekekek ….

korang kena rasa sendiri lah macam mana sedapnya makan dekat situ … nak ke situ korang kena guna waze sikit lah walaupun dalam kawasan Shah Alam tapi tempat tu berada di kawasan baru kiranya..

 

Flame & Flavours
30-1, Jalan Pegaga F U12/F
Shah Alam, Selangor
010-2462464 / 018-9662090

Insta : flame_and_flavours
FB : Flame and Flavours
Email : [email protected]

 

6 thoughts on “Shellout Sedap Di Flame & Flavours

  1. Farid Ismail

    Tmpt ni sy pn penah gi mkn.. sngt sedap dn highly recommended

    Reply
    1. Namia Cinta Post author

      betul kann x rugi datang situ makanan sedap … tuan kedai pun baik hati .. ekekekek

      Reply
  2. Aina

    Kalau pergi dengan husband ni, confirm dia akan order yg sambal tu. Kena try ni!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge