Hi Tea Di Geno Hotel

By | 24/04/2017

Minggu lepas dan minggu ini saya kena set up hi tea untuk staff dan workes maka bermulalah pencarian saya hotel mana yang ada buat hi tea pada hari sabtu atau ahad. hampir semua hotel di shah alam yang saya hubungi tidak membuat hi tea.

secara tak sengaja saya terfikir untuk hubungi Geno Hotel manalah tahu hotel tersebut ada menyediakan hi tea pada hari minggu.

petang jumaat minggu lepas saya ke Geno Hotel untuk membuat pembayaran selepas saya sahkan kehadiran staff dan workers. sambil-sambil boleh lah tengok tempatnya macam mana.

Pada saya coffee house mereka agak luas dan tak akan terlalu padat bila ramai orang, sebab pada saya keselesaan adalah penting.

layanan mereka pada petang itu pun sangat memuaskan hati .. jadi macam boleh datang lagi.

minggu lepas hanya workers sahaja masa tu saya tiada kerana workers dan big bos saya, saya hanya tolong arrange kan sahaja hi tea pada hari tersebut.

ini adalah ulangan hi tea kali ke tiga termasuk hari ahad, nampak tak macam mana my bos suka dengan tempat ini sampai gigih ulang banyak kali hi tea di situ sampai manager di situ sudah kenal saya. ekekekeke …

makanan yang di sediakan untuk hi tea pada saya okey lah, makanan sedap dan paling penting banyak pilihan. itu antara beberapa menu yang ada untuk hi tea pada hari tersebut.

terima kasih pada pihak Geno Hotel atas layanan yang sangat memuaskan, my bos nak buat hi tea lagi nanti.. ekekekeke ..

 

GENO HOTEL – MALAYSIA

Adress: Jalan Subang Mas, Taman Subang Mas
47620 Subang Jaya, Selangor Darul Ehsan

E-mail: [email protected]
Phone: +603 5033 6666
Fax: +603 5033 6677

 

 

 

15 thoughts on “Hi Tea Di Geno Hotel

  1. Mazni Azmi

    Memang terbaik kualiti servis bila hotel baru buka ni
    .
    Sebab nak tarik pelanggan kan
    .
    Sekarang ni di Shah Alam terutama kawasan batu 3 pembangunan pesat
    .
    Banyak bangunan tinggi naik
    .
    Hotel pun makin banyak
    .
    Untuk sis Namia dapat masuk masa baru buka
    Mazni Azmi recently posted…7 Rahsia Menjaga Buah Pinggang Sihat & VivixMy Profile

    Reply
    1. Namia Cinta Post author

      itu lah mmg sekarag ni bt tiga dh banyak bangunan di bina dan banyak tempat sudah di buka

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge