Dunia Digital Bersama E-Usahawan

By | 22/04/2017

Pernah dengar ilmu digital? saya tahu mesti ada di antara korang pernah dengarkan tentang ilmu digital tu. tahu tak beberapa hari lepas saya berpeluang hadiri kelas dunia digital bersama E-Usahawan yang bertempat di RA8 REJUVENA8, Kuala Lumpur.

Pada hari tersebut mereka yang hadir sudah ada perniagaan sendiri dan ada diantara mereka yang sudah ada brand dan produk sendiri. walaupun mereka sudah ada perniagaan sendiri tetap juga mereka mahu menambahkan ilmu mereka dalam dunia digital.

5 pekara yang di ajar pada hari tersebut, walaupun ada beberapa pekara yang saya sudah tahu tapi saya rasa tak salah kalau saya tambahkan ilmu, ye lah kan lain guru lain pelajarannya kan jadi bila banyak guru yang mengajar maka akan jadi lagi pandai lah.

Business online overview ( yang ni tertinggal sebab saya sampai lambat ), Facebook for business, Instagram for Business, Design FB / IG Shop, Copywriting – teaser – soft sell – hard sell & whatsapp – webstore for business.

banyak jugak ilmu yang di kongsikan pada hari tersebut sebenarnya, kiranya berbaloilah pergi ke sana. kelas pun tak lah bosan sangat sebab tempat santaikan.

dalam entry akan datang saya akan kongsikan apa yang saya belajar mengikut kefahaman saya, ye lah lain orang lain fahaman dan lain gaya macam mana mereka nak terima sesuatu ilmu tersebut kan.

 

kalau korang nak buat event tempat santai-santai korang boleh lah usha tempat mereka.

 

RA8 REJUVENA8

36A, JALAN TUN MOHD FUAD,
TAMAN TUN DR ISMAIL
60000 KUALA LUMPUR,

019-3090065
[email protected]
www.ra8.com.my

 

2 thoughts on “Dunia Digital Bersama E-Usahawan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge